Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

12
Μαϊ

EURECA-PRO Intl Week - Green Movie Night
Κατηγορία: Άλλο  
ΤοποθεσίαΓ2 - Κτίριο Γ2, Γ2.1
Ώρα12/05/2022 19:00 - 20:30

Περιγραφή:

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EURECA-PRO σας προσκαλεί σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή! Η διαφορετικότητα, η συνοχή, οι ανταλλαγές και η διεθνής δικτύωση είναι πιο σημαντικά από ποτέ στις μέρες μας.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας EURECA-PRO από τις 11 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου 2022, οι φοιτητές, οι καθηγητές και το προσωπικό των 8 πανεπιστημίων-εταίρων του EURECA-PRO μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ποικίλο και συναρπαστικό πρόγραμμα γύρω από την ευρωπαϊκή ποικιλομορφία και να βελτιώσουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Μεταξύ των εκδηλώσεων της Διεθνούς Εβδομάδας EURECA-PRO περιλαμβάνεται και η εκδήλωση «Green Movie Night», όπου και στις 8 πανεπιστημιουπόλεις θα προβληθεί η ταινία-ντοκυμαντέρ "Revenge of the Electric Car". 

Η ταινία "Revenge of the Electric Car" παρουσιάζει την αναβίωση των ηλεκτρικών οχημάτων μέσα από τα μάτια τεσσάρων πρωτοπόρων της επανάστασης των ηλεκτρικών οχημάτων. Ο σκηνοθέτης Chris Paine είχε πρόσβαση στα προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης ηλεκτρικών αυτοκινήτων των General Motors, Nissan και Tesla Motors. Καθώς ολοένα και περισσότερα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων από ποτέ αρχίζουν να φτάνουν σε εκθεσιακούς χώρους και δρόμους σε όλο τον κόσμο, η ταινία του Chris Paine προσφέρει μια εμπνευσμένη, διασκεδαστική και καθοριστική περιγραφή αυτής της επαναστατικής στιγμής στην αυτοκίνηση. 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012