Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

21
Ιουν

Συνέντευξη Τύπου για το Γραφείο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ)
Κατηγορία: Ομιλία/Διάλεξη  
ΤοποθεσίαΔ1 - Κτίριο Βιβλιοθήκης, ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
Ώρα21/06/2022 10:00 - 11:00

Περιγραφή:

Σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑ.ΔΙ.Μ.) στο Πολυτεχνείο Κρήτης, το οποίο έχει ως στόχο τη διαρκή υποστήριξη της διδακτικής και μαθησιακής διαδικασίας, μέσω παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τη διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε κάθε ακαδημαϊκή μονάδα. Το ΓΡΑ.ΔΙ.Μ. του Πολυτεχνείου Κρήτης εντάχθηκε στις 11.05.2022 στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», με τίτλο «Γραφεία Υποστήριξης της Διδασκαλίας και Μάθησης στην Ανώτατη Εκπαίδευση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η επιστημονικά υπεύθυνη του έργου και συντονίστρια του ΓΡΑ.ΔΙ.Μ. του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι η Δρ. Ευαγγελία Κρασαδάκη. Για περισσότερες πληροφορίες για το ΓΡΑ.ΔΙ.Μ του Πολυτεχνείου Κρήτης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρ. Κρασαδάκη στο τηλέφωνο 28210 37350 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση lia@ergasya.tuc.gr.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στις 10:00, στον χώρο της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Ιδρύματος, θα δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία του ΓΡΑ.ΔΙ.Μ. του Πολυτεχνείου Κρήτης για τους δημοσιογράφους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012