Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

19
Δεκ

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – Δικαιώματα και Υποχρεώσεις
Κατηγορία: Ομιλία/Διάλεξη  
ΤοποθεσίαΑμφιθέατρο Κτιρίου Επιστημών (141.Π.98), 1ος όροφος
Ώρα19/12/2018 13:00 - 16:00

Περιγραφή:

Στο πλαίσιο της διαδικασίας εναρμόνισης του Πολυτεχνείου Κρήτης με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), θα πραγματοποιηθεί η παρακάτω εκδήλωση στην Πολυτεχνειούπολη:

Εκπαίδευση προσωπικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/12/2018 και ώρες 13:00-16:00, στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου Επιστημών (141.Π.98), 1ος όροφος.

Η επιμορφωτική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία παροχής εκπαίδευσης, λειτουργικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών Blue Value με την οποία συνεργάζεται το Ίδρυμα σε θέματα συμμόρφωσης με τον κανονισμό και υπηρεσιών Data Protection Officer (DPO). 

Η εκδήλωση απευθύνεται στο προσωπικό του Ιδρύματος (διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και συμβασιούχους) και αφορά στην κατάρτισή τους σε θέματα τήρησης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Τα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνουν: (α) Αλλαγές με την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), (β) Πολιτικές και διαδικασίες του ιδρύματος, και (γ) Καλές πρακτικές κυβερνοασφάλειας. Είναι σημαντική η παρουσία του προσωπικού στην εκδήλωση αυτή, καθώς πρέπει να καταγραφεί ονομαστικά η παρακολούθηση της εκπαίδευσης στα παραπάνω θέματα.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012