Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

26
Νοε

Διεπιστημονική Διημερίδα Βιοηθικής
Κατηγορία: Ημερίδα  
ΤοποθεσίαΚέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ)
Ώρα26/11/2021 18:00 έως 27/11/2021 20:30

Περιγραφή:

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για ειδίκευση στην Βιοηθική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, διοργανώνει Διεπιστημονική Διημερίδα Βιοηθικής στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2021 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στα Χανιά, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων. Επισυνάπτονται η αφίσα-πρόσκληση και το πρόγραμμα.

Εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, συμμετέχουν η Καθ. Αίθρα Μαριά και ο Καθ. Γεώργιος Καρατζάς της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος. 

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο (δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία ή διαδικτυακή παρακολούθηση).

Είναι απαραίτητη η εγγραφή εκ των προτέρων των ενδιαφερομένων και για τους δύο τρόπους συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί σχετική βεβαίωση. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή με φυσική παρουσία οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012