Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. 

"Σήμερα είναι μία πάρα πολύ σημαντική ημέρα. Είναι μία σημαντική ημέρα πρώτα από όλα για τους ίδιους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, οι οποίοι και οι οποίες αποφοιτούν και ολοκληρώνουν τους στόχους και τις προσπάθειες πολλών ετών. Τα χρόνια τα οποία πέρασαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης, δεν σηματοδοτούν μόνο την πιστοποίηση των σπουδών τους. Τα χρόνια αυτά, τους έχουν δώσει εμπειρίες, αυτοπεποίθηση, και θα τους βοηθήσουν στα επόμενα χρόνια της ζωής τους, στα επόμενα βήματά τους" τόνισε, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος. Συνεχίζοντας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, "οι περισσότεροι απόφοιτοι θα στραφούν στο επαγγελματικό πεδίο. Προοπτικές και ευκαιρίες υπάρχουν. Αρκετοί θα στραφούν στις μεταπτυχιακές σπουδές. Και υπάρχουν και λίγοι, που θα στραφούν στο πιο τρελό τους όνειρο. Όλα είναι εφικτά. Όλα προκύπτουν από το Πανεπιστήμιο! Αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση, αυτό σας δίνει τις δυνατότητες, να επιδιώξετε και να αναζητήσετε τα όνειρά σας στον επαγγελματικό τομέα και όπου αλλού θεωρείτε ότι έχετε ταλέντο. Κάποιοι από εσάς θα αναζητήσετε το επόμενο στάδιο της ζωής τους στο εξωτερικό. Μην διστάσετε να το κάνετε! Αυτό το βήμα θα πρέπει να το δείτε ως μία νέα ευκαιρία. Είμαστε όλοι Ευρωπαίοι πολίτες, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου. Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει δώσει όλα τα εφόδια και εργαλεία, σας έχει ενδυναμώσει, συναισθηματικά, ψυχολογικά, πνευματικά, και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και το ταλέντο σας για να αναδειχθείτε και να κυνηγήσετε με επιτυχία τους στόχους που θα βάλετε".

Απονεμήθηκαν συνολικά 256 Διπλώματα των Σχολών: 

  • Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (69)
  • Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (35)
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (68)
  • Μηχανικών Περιβάλλοντος (34)
  • Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (50)

Παρακολουθήστε το video της τελετής

Συλλογή φωτογραφιών της τελετής

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012