Μοιράσου μαζί μας τη διαδρομή σου

Ελένη Δόβρου, απόφοιτη ΜΗΠΕΡ

Η Ελένη Δόβρου είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Harvard University των ΗΠΑ στο School of Environmental Sciences and Engineering, όπου πραγματοποιεί τις σπουδές και την έρευνά της έχοντας λάβει πλήρη υποτροφία. Ασχολείται ερευνητικά με θέματα ατμοσφαιρικής χημείας και τύχης μικρο-ρύπων στον ανθρώπινο οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απελευθέρωση και τον σχηματισμό αερίων ρύπων, την χημική καθώς και κινητική τους συμπεριφορά.

Είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία της σχολής της. Ασχολήθηκε ερευνητικά με την περιβαλλοντική τύχη νανοϋλικών σε υδατικά και περιβαλλοντικά δείγματα. Αναλυτικότερα, επικεντρώθηκε στην φωτολυτική τύχη του φουλλερενίου C60 σε ποικίλες υδατικές μήτρες. Η έρευνα αυτή παρουσιάστηκε στο ¨17th International Symposium on Advances in Extraction Technologies¨ το 2015.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την έρευνά της στην σελίδα: http://projects.iq.harvard.edu/keutschgroup/people/eleni-dovrou  ή στο LinkedIn: https://gr.linkedin.com/in/eleni-dovrou-5372a9a3 . Επίσης, μπορείτε να την ακολουθήσετε στο twitter @DovrouE.

 

 

Σπύρος Μαγιάτης, απόφοιτος ΗΜΜΥ

Ο κ. Σπύρος Μαγιάτης είναι επιχειρηματίας με εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού και τεχνική διαχείριση προϊόντος. Είναι ο CTO και συνιδρυτής της Workable, μιας startup που στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τη διαδικασία με την οποία οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν προσλήψεις, μέσα από ένα όμορφα σχεδιασμένο, έξυπνο και εύχρηστο λογισμικό.

Στο παρελθόν, ως Διευθυντής Ανάπτυξης Λογισμικού της Upstream, έπαιξε ρόλο κλειδί στην εξέλιξη της επιχείρησης από startup σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες mobile marketing παγκoσμίως. Υπήρξε επικεφαλής της ομάδας προγραμματισμού και εφάρμοσε βέλτιστες πρακτικές σε όλες τις πτυχές ανάπτυξης του προϊόντος, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τη δυνατότητα επέκτασης, το χρόνο λειτουργίας και την ασφάλεια του λογισμικού. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα του στη σελίδα: http://blog.workable.com/author/spyros/  ή να τον ακολουθήσετε στο twitter @smagiatis.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--