Μοιράσου μαζί μας τη διαδρομή σου

Hamdan Hamdan, απόφοιτος ΜΗΧΟΠ

Ο Δρ. Hamdan Hamdan είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Petroleum Engineering and Remote Sensing του University of Sharjah, στα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και το Διδακτορικό Δίπλωμα στο αντικείμενο 'Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον' από την Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, το 2004 και το 2010 αντίστοιχα. Εργάστηκε στο Πολυτεχνείο Κρήτης ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής μέχρι το 2013. Το 2013 ξεκίνησε εργασία στη διεθνή γεωτεχνική εταιρεία Arab Center for Engineering Studies ως τεχνικός διευθυντής του γεωφυσικού τμήματος στη Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνέχισε την εργασία του στο ιδιωτικό τομέα για περίπου έξι χρόνια αλλά πρόσφατα επέστρεψε στον ακαδημαϊκό τομέα στο University of Sharjah. Ασχολείται ερευνητικά με την ανάπτυξη καινούριων μεθόδων επεξεργασίας γεωφυσικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, το ερευνητικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στη Μη-γραμμική Συνδυασμένη Αντιστροφή Δεδομένων Ηλεκτρικής και Σεισμικής τομογραφίας, καθώς και Γεωφυσικών Δεδομένων από Γεωτρήσεις.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την έρευνά του στην σελίδα: στο LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hamdan-hamdan-09465821/ 

Δείτε τις ευχές για τον εορτασμό των 40 χρόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης από τον Hamdan, μερικούς μήνες πριν γίνει Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Sharjah. 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012