Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Μοιράσου μαζί μας τη διαδρομή σου

Δημήτριος Γκοτσούλιας, απόφοιτος ΗΜΜΥ

O Δημήτριος Γκοτσούλιας κατάγεται από την Πάτρα και είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Είναι διδακτορικός ερευνητής στο Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain Sciences, στην Λειψία της Γερμανίας. Ασχολείται με in-vivo και post-mortem χρήση προηγμένων μεθόδων Μαγνητικής τομογραφίας (ΜRΙ), τομογραφίας εκπομπής ποζιτρονίου (PET) και αναλυτικών μοντέλων φυσικής στη μελέτη μεταβολικών ανωμαλιών στις νευροπαθολογίες-με έμφαση στο σύνδρομο Tourette-και της δόμισης του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Εκπονεί το διδακτορικό του με πλήρη υποτροφία Marie Curie (Fellow). 

Έλαβε το ΜSc του στην Ιατρική Μηχανική από το KTH-Royal Institute of Technology, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου έπειτα εργάστηκε για έναν χρόνο ως σύμβουλος μηχανικός εκτός ακαδημίας. Είναι κάτοχος διπλώματος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με διπλωματική εργασία στο εργαστήριο οπτοηλεκτρονικής με θέμα τα συστήματα υπερφασματικής μικροσκοπίας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.linkedin.com/in/dimitriosgkotsoulias/ 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012