Οδηγίες Χρήσης

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ρυθμίσετε για ποιες κατηγορίες θεμάτων επιθυμείτε να ενημερώνεστε με ηλεκτρονικό μήνυμα, όταν εισάγεται ένα νέο θέμα

Εάν για παράδειγμα έχετε τσεκάρει την κατηγορία "Γενικά μηνύματα", και αναρτηθεί ένα νέο θέμα σε αυτή την κατηγορία, θα αποσταλεί, στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο, σχετικό μήνυμα.

Σε περίπτωση που θέλετε να λαμβάνετε τα μηνύματα σε διαφορετικό λογαριασμό από αυτόν του Μηχανογραφικού Κέντρου, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για προώθηση μηνυμάτων ("Πως μπορώ να κάνω forward τα email μου;")

Προσοχή!: ενημερώνεστε μόνο για νέα θέματα, και όχι για απαντήσεις σε αυτά τα θέματα! Εάν δηλαδή κάποιος χρήστης στείλει απάντηση σε ένα θέμα για το οποίο έχετε κάνει την επιλογή ενημέρωσης, δε θα σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα!

Υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος ενημέρωσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το οποίο υποστηρίζει και την ενημέρωση για απαντήσεις σε μηνύματα. Σχετικές οδηγίες υπάρχουν στη σελίδα Χρήση της λειτουργία ενημέρωσης για νέα θέματα και απαντήσεις σε μηνύματα.

Απορίες; Επικοινωνήστε μέσω του http://helpdesk.tuc.gr/ 

Παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας (κωδικοί Μηχανογραφικού Κέντρου χωρίς πρόθεμα ISC\) για να δείτε τη φόρμα

 

Σύνδεση χρήστη

Εισάγετε εδώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπο:
Σύνδεση
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--