Φοιτητικές Ομάδες

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης δραστηριοποιούνται οι ακόλουθες πολιτιστικές και θεματικές ομάδες:

Εικαστική Ομάδα Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης            

Η ομάδα είναι νεοσύστατη. Δημιουργεί μέσω κάθε είδους εικαστικής δραστηριότητας. Η σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Μουσική Ομάδα "ΕΝΤΑΣΗ live"

Σκοπός της ομάδας είναι η προώθηση μουσικών και συγκροτημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Περισσότερα στον ιστότοπο της ομάδας και στη σελίδα στο Facebook.

Ραδιοφωνικός Σταθμός "Ράδιο Ένταση 93,5"

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι από τους πρώτους πανεπιστημιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 1995 από μία ομάδα φοιτητών της πολυτεχνειακής κοινότητας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του σταθμού και τη σελίδα στο facebook.

Θεατρική Ομάδα

Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου Κρήτης. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ομάδας και τη σελίδα στο facebook.

Ιστιοπλοϊκή Ομάδα

Ομάδα αγωνιστικής ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας. Περισσότερες πληροφορίες.

IEEE Student Branch

Φοιτητικό παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών (Institute of Electrical and Electronics Engineers IEEE). Σκοπός της ομάδας είναι η προώθηση της γνώσης, της ακαδημαϊκότητας και της τεχνολογικής προόδου αφήνοντας κατά μέρος τις θρησκευτικές ή πολιτικές φιλοδοξίες. Η ομάδα διαθέτει δικό της ιστότοπο στο http://ieeesb.tuc.gr/ καθώς και σελίδα στο facebook.

Φωτοσκίαση

Φωτογραφική Ομάδα Πολυτεχνείου Κρήτης. Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο και στη σελίδα της Φωτοσκίασης στο facebook.

Ομάδα Χορού 29-4 

Δίνει παραστάσεις κάθε χρόνο παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα της σκληρής ομαδικής δουλειάς της αλλά και της αγάπης που νιώθουν για το χορό οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που την απαρτίζουν. Έχει δώσει το παρόν σε παραστάσεις στα Χανιά, στην Αθήνα και στο εξωτερικό, σε διάφορες εκδηλώσεις, σεμινάρια και Φεστιβάλ. 

BEST Χανιά

Κίνηση Νέων Ευρωπαίων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης (Board of European Students of Technology). Περισσότερες πληροφορίες. Σελίδα στο facbook https://www.facebook.com/LBGChania/

ESN TUC

Erasmus Student Network Πολυτεχνείου Κρήτης. Επικοινωνία με την  ομάδα , η ιστοσελίδα της ομάδας και η σελίδα της ομάδας στο facebook. 

Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης

Η Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών είναι νεοσύστατη. Μέλος της ομάδας μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε φοιτητής ή φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης που επιθυμεί να συμμετέχει εθελοντικά σε κεντρικές δράσεις που οργανώνονται από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Μάθετε περισσότερα.

 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--