Φοιτητικές Ομάδες

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης δραστηριοποιούνται οι ακόλουθες πολιτιστικές και θεματικές ομάδες:      

BEST Χανιά

H Κίνηση Νέων Ευρωπαίων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης BEST (Board of European Students of Technology) αποτελεί το τοπικό παράρτημα του μεγαλύτερου συλλόγου φοιτητών μηχανικών με περίπου 5.000 μέλη σε 55 πανεπιστήμια είκοσι τριών ευρωπαϊκών χωρών. Περισσότερες πληροφορίες. Σελίδα στο facbook https://www.facebook.com/LBGChania/

ESN TUC

Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κινητικότητας ERASMUS έχουν δημιουργήσει την δική τους ομάδα στα Χανιά, το δίκτυο Erasmus Student Network Πολυτεχνείου Κρήτης.  Επικοινωνία με την  ομάδα , η ιστοσελίδα της ομάδας και η σελίδα της ομάδας στο facebook. 

IEEE Student Branch

Φοιτητικό παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών (Institute of Electrical and Electronics Engineers IEEE). Σκοπός της ομάδας είναι η προώθηση της γνώσης, της ακαδημαϊκότητας και της τεχνολογικής προόδου αφήνοντας κατά μέρος τις θρησκευτικές ή πολιτικές φιλοδοξίες. Η ομάδα διαθέτει δικό της ιστότοπο στο http://ieeesb.tuc.gr/ καθώς και σελίδα στο facebook

Ιστιοπλοϊκή Ομάδα

Είναι η Ομάδα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας του Πολυτεχνείου Κρήτης. Αποτελείται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και μέλη του προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης. Δραστηριοποιείται με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας. Ο στόχος των μελών της είναι να αθλούνται στην ιστιοπλοΐα και να συμμετέχουν σε τοπικούς και πανελλαδικούς αγώνες φέροντας το έμβλημα του Πολυτεχνείου Κρήτης.   Περισσότερες πληροφορίες.

Ραδιοφωνικός Σταθμός "Ράδιο Ένταση 93,5"

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι από τους πρώτους πανεπιστημιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 1995 από μία ομάδα φοιτητών της πολυτεχνειακής κοινότητας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του σταθμού και τη σελίδα στο facebook.

Μουσική Ομάδα "ΕΝΤΑΣΗ live"

Σκοπός της ομάδας είναι η προώθηση μουσικών και συγκροτημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Περισσότερα στον ιστότοπο της ομάδας και στη σελίδα στο Facebook.

Θεατρική Ομάδα

Η Θεατρική Ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης δίνει παραστάσεις σε θεατρικές σκηνές της πόλης των Χανίων, αποτελώντας πλέον θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και καταφέρνοντας να μοιραστεί τη φρεσκάδα της με ολόκληρη την τοπική κοινωνία.  Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ομάδας και τη σελίδα στο facebook.

Φωτοσκίαση

"Φωτοσκίαση" είναι η Φωτογραφική Ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης. Διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο σκοτεινό θάλαμο. Οργανώνει σεμιναριακού τύπου εκπαιδευτικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, εκδρομές και φωτογραφικούς περιπάτους, καθώς και εκθέσεις φωτογραφίας. Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο και στη σελίδα της Φωτοσκίασης στο facebook.

Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης

Η Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών είναι νεοσύστατη. Μέλος της ομάδας μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε φοιτητής ή φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης που επιθυμεί να συμμετέχει εθελοντικά σε κεντρικές δράσεις που οργανώνονται από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Μάθετε περισσότερα.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--