Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου με διπλ. Μηχ. Περιβάλλοντος ή Χημ. Μηχανικό ή πτυχιούχο Φυσικό ή Χημικό για ένα έτος ΚΕ ΕΛΚΕ 82695.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου με διπλ. Μηχ. Περιβάλλοντος ή Χημ. Μηχανικό ή πτυχιούχο Φυσικό ή Χημικό για ένα έτος ΚΕ ΕΛΚΕ 82695.

  • Συντάχθηκε 29-04-2024 13:06 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «Προηγμένα Υλικά για Βιώσιμη Ανάπτυξη: Παραγωγή και Αποθήκευση Πράσινης Ενέργειας, Eξοικονόμηση Ενέργειας και Εφαρμογές» με κωδικό πράξης TAEDR-0535821 στα πλαίσια της Δράσης «Εμβληματικές δράσεις σε διαθεματικές επιστημονικές περιοχές με ειδικό ενδιαφέρον για την σύνδεση με τον παραγωγικό ιστό», ID 16618, με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5149305 από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0), Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU και το ΠΔΕ 2022 ΚΩΔ.ΣΑ ΤΑ019.  Η Δημόσια Δαπάνη της Δράσης συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το Ελληνικό Δημόσιο, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Ιωάννη Γεντεκάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82695, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ως ακολούθως: 

    Θέση: Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος ή Χημικός Μηχανικός ή Πτυχιούχος Φυσικός ή Χημικός ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: Ένα  (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την περιπτ. α) της παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022. Το καταβλητέο ποσό δε δύναται να υπερβεί το όριο των 1.500,00 €/ανά μήνα.

    Τόπος εργασίας: Πολυτεχνείο Κρήτης – Εργαστήριο Διαχείρισης Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων, Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος.

    Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει σε δράσεις που αφορούν την επιστημονική/ερευνητική υποστήριξη του έργου και πειραματικές μελέτες για την υλοποίηση του φυσικού του αντικειμένου, στην δημιουργία αναφορών  στα ελληνικά ή/και αγγλικά και στην συγγραφή εκθέσεων/άρθρων σχετικών με την σύνθεση προηγμένων υλικών για τη δέσμευση και μετατροπή CO2 σε χημικά προστιθέμενης αξίας.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο ταχυδρομικό φάκελο Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους ακόλουθους τρόπους: α) με  ΕΛΤΑ β) με ιδιωτικό ταχυδρομείο (COURIER) γ) αυτοπροσώπως, στο γραφείο του Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι την  Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας):

    Πρόταση κου/κας ……………….

    Ε-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 11123/29-04-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψη: Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012