Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Γενικές Πληροφορίες για τον ρόλο του Τεχνικού Ασφάλειας

Ο Τεχνικός Ασφαλείας (Τ.Α.) είναι ο σύμβουλος της επιχείρησης στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας. Η πρόληψη των ατυχημάτων, η οργάνωση αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και η πρόταση ασφαλών μεθόδων κατά την εκτέλεση της εργασίας είναι αναγκαία στοιχεία για την βελτίωση της ασφάλειας των εργαζομένων της επιχείρησης. Το βασικότερο στοιχείο είναι η προστασία των εργαζομένων και η ενημέρωση τους ώστε να είναι ασφαλείς στο χώρο εργασίας τους.

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση όλων των εργαζομένων του Πολυτεχνείου Κρήτης σχετικά με θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας τους. Απο εδώ μπορούν να αντλούν σημαντικές πληροφορίες αλλά και να έρχονται σε επαφή με τον Τ.Α.

Αριθμός 112

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

 

 

Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά λύσσας που καταγράφηκαν σε ζώα στην Β. Ελλάδα, το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέδωσε οδηγίες αντιμετώπισης για ενδεχόμενα τέτοια περιστατικά. Παρακαλούνται όλοι οι υπάλληλοι του Πολυτεχνείου Κρήτης να λάβουν γνώση για το θέμα αυτό, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ανακοίνωση ΚΕΕΛΠΝΟ

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012