Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο: «Πρόληψη, παρακολούθηση, αντιμετώπιση βραχοπτώσεων πλησίον οδικών αρτηριών»

Το Εργαστήριο Γεωδαισίας & Γεωπληροφορικής του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο: «Πρόληψη, παρακολούθηση, αντιμετώπιση βραχοπτώσεων πλησίον οδικών αρτηριών», το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 09:00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου «ΙΣΤΡΙΑ - Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Αναγνώρισης Βραχοπτώσεων σε Αυτοκινητόδρομους». Αποτελεί προσπάθεια για την πρόγνωση και παρακολούθηση του φαινομένου, αλλά και της έγκαιρης ανίχνευσής του. Έτσι, οι φορείς διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων, αλλά και οι απλοί χρήστες του οδικού δικτύου να ενημερώνονται έγκαιρα ώστε να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στη θέση πιλοτικής εγκατάστασης του συστήματος.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του ερευνητικού έργου «ΙΣΤΡΙΑ - Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Αναγνώρισης Βραχοπτώσεων σε Αυτοκινητόδρομους».

Σχετικό άρθρο από τον ηλεκτρονικό τύπο: http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/116634-sustima-katolisthiseis-polutexneio-kritis 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012