Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Guangxi University της Κίνας και του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στις 13 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Guangxi University της Κίνας στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια επαφών με την πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα με στόχο την ευρύτερη ερευνητική και ακαδημαϊκή συνεργασία μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης και της Κίνας.

Η αντιπροσωπία του Guangxi University  συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθ. Β. Διγαλάκη, την Αναπληρώτρια Πρύτανη, Καθ. Ε. Ψυλλάκη και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδρύματος Καθ. Ν. Καλογεράκη.

Η αντιπροσωπία αποτελούνταν από τους:

Professor Zhao Yanlin, President 

Professor Lu Shanyong, Dean of Graduate School

Professor Feng Qingge, Dean of the College of Environment

Mr. Yu Yunyu, Deputy Director of the Office of President

Mr. Li Jiajun, Deputy Director of International Exchange Department

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Guangxi University για την από κοινού υποβολή αιτήματος ίδρυσης Ινστιτούτου Confucius στο Πολυτεχνείο Κρήτης και για θέματα που άπτονται του τομέα της εκπαίδευσης, της έρευνας και του πολιτισμού.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012