Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Βραβείο Μάξιμου Μαραβελάκη σε απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

Στα πλαίσια διεξαγωγής του 11ου Διεθνούς Υδρογεωλογικού Συνεδρίου, ο κ. Κατσανικάκης Ελευθέριος, απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης έλαβε το Βραβείο Μάξιμου Μαραβελάκη για την διπλωματική του εργασία με τίτλο ¨Υδρογεωλογική έρευνα λεκάνης Κουρταλιώτη¨ με επιστημονικό υπεύθυνο τον Επικ. Καθηγητή Εμμανουήλ Στειακάκη.  

Η Επιτροπή Υδρογεωλογίας της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας έχει θεσπίσει από το 2006 το Βραβείο Μάξιμου Μαραβελάκη, για την καλύτερη Προπτυχιακή Διπλωματική Εργασία με αντικείμενο έρευνας την Υδρογεωλογία.  Το βραβείο απονέμεται στα πλαίσια διεξαγωγής του εκάστοτε Υδρογεωλογικού Συνεδρίου, ενώ οι υποψήφιοι προτείνονται από τον Επιβλέποντα Καθηγητή της Διπλωματικής Εργασίας.

Ιστοσελίδα βραβείων: http://iah-hellas.gr/index.php/GR/about/awards    

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Το 11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο, με έμφαση στην υπόγεια υδροφορία και την τρωτότητά της, πραγματοποιήθηκε στις 4 έως 6 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας και τον Σύνδεσμο Γεωλόγων και Μεταλλειολόγων Κύπρου. Τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής Υδρογεωλογίας είναι ταυτόχρονα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων (Ι.Α.Η.) και της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας.

Ιστοσελίδα συνεδρίου: https://www.hydrogeologycongress.gr/index.php/GR/  

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012