Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Το Let's do it Greece έρχεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης | Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Το Let's do it Greece έρχεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης! 

Σας προσκαλούμε σε παρουσίαση για τον εθελοντισμό και την προετοιμασία της συμμετοχής μας στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece 2019. Στόχος της εκστρατείας είναι να ενωθεί όλη η Ελλάδα στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας. Την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνουμε δράση ομορφαίνοντας πλατείες, πάρκα, γειτονιές, σχολεία, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά και δάση!

Το Πολυτεχνείο Κρήτης δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο εθελοντικό εγχείρημα και για τον λόγο αυτό, η Περιβαλλοντική Ομάδα του Ιδρύματος, φιλοξενεί τους συνεργάτες μας από το Let's Do it Greece, αυτή την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο Γλωσσικό Κέντρο στην Πολυτεχνειούπολη, για να συντονιστούμε για τη μεγάλη δράση. Μαζί μας θα είναι εθελοντές που ξεκίνησαν αυτή τη δράση και που θα ταξιδέψουν από την Αθήνα για να είναι μαζί μας.

Σας περιμένουμε!

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012