Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Πρόσκληση για σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με πτυχιούχο/διπλωματούχο ΑΕΙ

  • Συντάχθηκε 25-02-2020 12:39 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Υποέργο 3 «Κεντρικές Δράσεις για την Πρακτική Άσκηση Πολυτεχνείου Κρήτης, ακαδ. ετών 2018-19 έως 2021-22», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81960, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοινώνει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για την σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με διπλωματούχο ή πτυχιούχο ΑΕΙ, κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης, συναφούς με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και για τέσσερις (4) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του, μετά από αίτημα του επιστμηονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών.

    Ποσό Αμοιβής: 5.800,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «αμοιβές τρίτων» του έργου.

    Τόπος απασχόλησης: Κεντρικό Γραφείο Πρακτική Άσκησης, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του κτηρίου Μ3 της Πολυτεχνειούπολης.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:
    Πρόταση κου/κας ……………….
    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 4055/2020 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε.) ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Μ.Ο.Δ.Υ.)
    Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης, Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, κα Μαρία Κουντουράκη, τηλ. 28210 37037 κα Μαρία Κατσιούλη, τηλ. 28210 37040
    και θα πρέπει να αναφέρουν εξωτερικά του φακέλου τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και τα ατομικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας του, προκειμένου να ενημερωθεί για τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρότασής του).
    Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία αποστολής του φακέλου και όχι η ημερομηνία παραλαβής του από την υπηρεσία.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012