Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

 • Όλες οι κατηγορίες
 • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
 • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
 • Αιτήσεις Σίτισης ή/ και Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος, νέων μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων

Αιτήσεις Σίτισης ή/ και Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος, νέων μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων

 • Συντάχθηκε 09-10-2020 14:49 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 09-10-2020 14:53

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Το τμήμα φοιτητικής μέριμνας σας καλωσορίζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης!

  Ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων παροχής δωρεάν σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, τα όρια και τα δικαιολογητικά, με επίσκεψη στη σελίδα των αιτήσεων σίτισης-στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

  Διαβάστε με προσοχή τις Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τη συμπλήρωση των αιτήσεων σίτισης-στέγασης. Συγκεντρώστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και λύστε τυχόν απορίες επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της φοιτητικής μέριμνας τηλ 28210-06258, 37287 ή του κέντρου εξυπηρέτησης φοιτητών τηλ. 28210-37279.

  Μετά την επιτυχή αποστολή των δικαιολογητικών εγγραφής στη Γραμματεία της Σχολή σας θα μεσολαβήσει ένα διάστημα μέχρι να παραλάβατε τους κωδικούς που σας επιτρέπουν την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος. Μετά την παραλαβή των κωδικών θα πρέπει να αλλάξετε το password! Για οδηγίες αλλαγής πατήστε εδώ. Μετά την αλλαγή είστε έτοιμοι!

  Η υποβολή των αιτήσεων σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, θα διαρκέσει από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

  Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αίτησης ανήκει εξολοκλήρου σε εσάς και καμία παρέμβαση στην αίτηση δεν γίνεται από το αρμόδιο τμήμα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε τη συμπλήρωση της αίτησης. Όποτε αμφιβάλλετε μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά την αίτησή σας και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Μετά την οριστική υποβολή μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά το ιδρυματικό σας email  προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας.

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

  Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012