Με την εγγραφή σας, θα λάβετε με SMS και email τα στοιχεία του ηλεκτρονικού λογαριασμού σας (Όνομα Χρήστη - username, Κωδικό Πρόσβασης - password).

Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης που σας στάλθηκε με SMS/email, όπως περιγράφεται παρακάτω

Μετά την αλλαγή, δείτε τον ηλεκτρονικό οδηγό

Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης

Είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε αλλαγή του Κωδικού Πρόσβασης (password) για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Ακαδημαϊκού Δικτύου και του Υπουργείου Παιδείας.

Mετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του κωδικού πρόσβασης (password) δείτε οπωσδήποτε τον οδηγό ηλεκτρονικών υπηρεσιών για πρωτοετείς φοιτητές

Χρησιμοποιείστε ένας πρόγραμμα πλοήγησης του Internet και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Πολυτεχνείου Κρήτης mail.isc.tuc.gr

Εισάγετε για πρώτη φορά τα στοιχεία του λογαριασμού σας (username, password) που έχετε λάβει με sms/email και πατήστε "σύνδεση", όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα (κάντε click πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση).

Στη νέα φόρμα που εμφανίζεται, εισάγετε εκ νέου το username και το τρέχον password σας (όπως τα έχετε λάβει στο sms/email), στη συνέχεια το νέο password δύο φορές και πατήστε "Υποβολή", όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα (κάντε click πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση).

To νέο password πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 χαρακτήρων, 3 από τους οποίους πρέπει να είναι αριθμοί ή ειδικά σύμβολα (π.χ. !$%&).

Mετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του κωδικού πρόσβασης (password) δείτε οπωσδήποτε τον οδηγό ηλεκτρονικών υπηρεσιών για πρωτοετείς φοιτητές

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012