Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στη Σχολή επιτυχίας σας στο Πολυτεχνείο Κρήτης, θα λάβετε με email τα στοιχεία του ηλεκτρονικού λογαριασμού σας (Όνομα Χρήστη - username, Κωδικό Πρόσβασης - password).

Μέσω του ηλεκτρονικού λογαριασμού, αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, στους κοινόχρηστους υπολογιστές του Μηχανογραφικού Κέντρου, ενώ διαθέτετε πλέον ιδρυματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της μορφής username@tuc.gr.

Για θέματα που αφορούν την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δείτε τη σελίδα https://www.tuc.gr/index.php?id=11121 .

 

Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης που σας στάλθηκε με email, όπως περιγράφεται παρακάτω. Μετά την αλλαγή, δείτε τον ηλεκτρονικό οδηγό (ηλεκτρονική πυξίδα).


Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης

Είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε αλλαγή του Κωδικού Πρόσβασης (password) για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Ακαδημαϊκού Δικτύου και του Υπουργείου Παιδείας.

Mετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του κωδικού πρόσβασης (password) δείτε οπωσδήποτε τον οδηγό ηλεκτρονικών υπηρεσιών για πρωτοετείς φοιτητές

Χρησιμοποιείστε ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο Internet (browser) και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Πολυτεχνείου Κρήτης: https://pwd.tuc.gr/changepwd .

Εισάγετε για πρώτη φορά τα στοιχεία του λογαριασμού σας (username, password) που έχετε λάβει με email και πατήστε "σύνδεση", όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα (κάντε click πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση).

Στη νέα φόρμα που εμφανίζεται, εισάγετε εκ νέου το username και το τρέχον password σας (όπως τα έχετε λάβει στο sms/email), στη συνέχεια το νέο (επιθυμητό) password δύο φορές και πατάτε "Υποβολή", όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα (κάντε click πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση).

To νέο password πρέπει να είναι τουλάχιστον 9 χαρακτήρων, 3 από τους οποίους πρέπει να είναι αριθμοί, ειδικοί χαρακτήρες, μικροί και κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες (π.χ. !$%&, A...Z, a....z).

Mετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του κωδικού πρόσβασης (password) δείτε οπωσδήποτε τον οδηγό ηλεκτρονικών υπηρεσιών για πρωτοετείς φοιτητές

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012