Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχου Βραβείου Αριστείας ΜΟΒΙΑΚ 2021

 • Συντάχθηκε 17-11-2021 16:44 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα το όνομα του δικαιούχου του Βραβείου Αριστείας από την εταιρεία παραγωγής και διάθεσης πυροσβεστικού εξοπλισμού, συστημάτων κατάσβεσης και πυροπροστασίας με την επωνυμία «ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

  Το βραβείο αριστείας της ΜΟΒΙΑΚ, το οποίο περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο 1000€ και επίσημο έπαινο, απονέμεται σε απόφοιτο του ακαδημαϊκού έτους αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής), Διπλωματούχο της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από τα Χανιά και με τον υψηλότερο βαθμό διπλώματος. Ο δικαιούχος πρέπει να έχει αποφοιτήσει από Λύκειο του Νομού Χανίων, όπου και η έδρα του δωρητή.

  Σύμφωνα με απόφαση της υπ. αριθμ. 2/16.11.2021 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δικαιούχος του βραβείου αριστείας MOBIAK για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, είναι η απόφοιτος:
   

  Γλαμπεδάκη Νίκη του Μιχαήλ
  με βαθμό Διπλώματος 8,51 (ανακήρυξη επαναληπτικής εξεταστικής)
  που αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων το 2016


  Η επίδοση του βραβείου θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.


  Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012