Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχων Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» 2021

 • Συντάχθηκε 17-11-2021 16:46 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

  Η Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων – Act-TLO [www.act-tlo.gr], κατόπιν απόφασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, απονέμει τις Υποτροφίες «Θοδωρής Λοβέρδος», δηλαδή ολιγόμηνη έμμισθη απασχόληση σε εταιρείες που συνεργάζονται με την Act-TLO, σε αποφοίτους της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κατά το ακαδημαϊκό έτος αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής), οι οποίοι εκπόνησαν διπλωματική εργασία στο αντικείμενο «Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας».

  Ο Θοδωρής Λοβέρδος ήταν ένας από τους πρώτους απόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, με εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα και είχε αναπτύξει σημαντική επαγγελματική εξειδίκευση στον τομέα «Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας». Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών το 2015. Η απώλειά του στάθηκε αφορμή για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Πρωτοβουλίας Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων - Act-TLO.

  Σύμφωνα με την απόφαση της υπ. αριθμ. 2/16.11.2021 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δικαιούχοι των Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 είναι ο απόφοιτοι:

   

  Νικολάου Θεόδωρος του Αντωνίου (απόφοιτος ανακήρυξης εξεταστικής εαρινού εξαμήνου)

  6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε. και ένα tablet από την οικογένεια Λοβέρδου

   

  Κατσίφας Βασίλειος του Δημητρίου (απόφοιτος ανακήρυξης επαναληπτικής εξεταστικής)

  6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε.

   

  Βρέντζου Ειρήνη-Φραντζέσκα του Στυλιανού (απόφοιτος ανακήρυξης επαναληπτικής εξεταστικής)

  7μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Pilot Beach Resort

   

  Γκιόκα Ναυσικά του Νικολάου (απόφοιτος ανακήρυξης επαναληπτικής εξεταστικής)

  7μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Pilot Beach Resort

   

  Αλμπάνης Ευάγγελος του Χρήστου (απόφοιτος ανακήρυξης εξεταστικής εαρινού εξαμήνου)

  3μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Printec Ελλάς Μ.Α.Ε.

   

  Η επίδοση των Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.


  Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012