Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχων Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» 2022

 • Συντάχθηκε 09-11-2022 23:09 από Sofia Malandraki Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: sofiamalandraki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 10-11-2022 09:44

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: υπάλληλος ΗΜΜΥ

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

  Η Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων – Act-TLO [www.act-tlo.gr], κατόπιν απόφασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, απονέμει τις Υποτροφίες «Θοδωρής Λοβέρδος», δηλαδή ολιγόμηνη έμμισθη απασχόληση σε εταιρείες που συνεργάζονται με την Act-TLO, σε αποφοίτους της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κατά το ακαδημαϊκό έτος αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής), οι οποίοι εκπόνησαν διπλωματική εργασία στο αντικείμενο «Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας».

  Ο Θοδωρής Λοβέρδος ήταν ένας από τους πρώτους απόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, με εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα και είχε αναπτύξει σημαντική επαγγελματική εξειδίκευση στον τομέα «Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας». Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών το 2015. Η απώλειά του στάθηκε αφορμή για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Πρωτοβουλίας Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων - Act-TLO.

  Σύμφωνα με την απόφαση της 3ης/09.11.2022 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δικαιούχοι των Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 είναι ο απόφοιτοι:


  Δαράκη Μαρία Στυλιανή του Ιωάννου (απόφοιτη ανακήρυξης εξεταστικής εαρινού εξαμήνου)

  6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε. και ένα tablet από την οικογένεια Λοβέρδου


  Τσαγκούρος Θεόδωρος του Χαραλάμπους (απόφοιτος ανακήρυξης εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου)

  6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε.


  Δρίτσα Αναστασία του Αθανάσιου (απόφοιτη ανακήρυξης εξεταστικής εαρινού εξαμήνου)

  6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε.


  Μακρινάκης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου (απόφοιτος ανακήρυξης εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου)

  6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε.

   

  Η επίδοση των Υποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος» θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.


  Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012