Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Αποτελέσματα Προκηρύξεων Κλασικής Κινητικότητας & Ομίλου για Πρακτική Άσκηση με το πρόγραμμα Erasmus

Στο συνημμένο αρχείο, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των προκηρύξεων μέσω της Κλασικής Κινητικότητας και μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης του Π.Κ για το ακ. έτος 2021-2022. 

Οι επιλεγέντες φοιτητές παρακαλούνται να στείλουν e-mail με το οποίο να επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους έως τις 27/10/2021. Οι επιλεγέντες οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση έως και τον Δεκέμβριο του 2021, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κο Μαραγκουδάκη στο erasmus-plus@isc.tuc.gr

Οι επιλεγέντες φοιτητές ενημερώνονται ότι θα γίνουν δια ζώσης και διαδικτυακές συναντήσεις με σκοπό τη πληρέστερη ενημέρωσή τους και προετοιμασία για την κινητικότητά τους στο εξωτερικό. Ο τόπος και χρόνος των συναντήσεων θα ανακοινωθεί αργότερα.

Για οποιαδήποτε ερώτημα/προβληματισμό ή διευκρίνηση, οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν μέσω e-mail στο erasmus-plus@isc.tuc.gr ή στο 2821037246.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012