Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση | Ζωντανή Παρακολούθηση | Κλιματική Κρίση - ΕΕ Πράσινη Συμφωνία - ΕΚΟΙΝ

 • 1
 • Συντάχθηκε 28-06-2021 00:38 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   

  Σήμερα, Δευτέρα 28/6 – 18:30:  

  Ζωντανή Παρακολούθηση Διεθνούς Διαδικτυακής Εκδήλωσης 

  της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ) με θεματολογία: 

  Κλιματική Κρίση | Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία | Ενεργειακές Κοινότητες 

  με διαθέσιμη μετάφραση στα ελληνικά 

   

  Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) διοργανώνει Διεθνή Επιμορφωτική Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Το Ηθικό μας Καθήκον έναντι της Κλιματικής Κρίσης – Κοινωνία, Εκκλησία και Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία – Διαμορφώνοντας ένα Ολιστικό Σχέδιο», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 18:30. 

   

  Ομιλητές: 

   

  α) Ο Ευρωβουλευτής Sven Giegold, με θέμα: «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία &  Περιβαλλοντική Πολιτική της Ε.Ε.: Πώς μπορεί η Πράσινη Συμφωνία να γίνει και Κοινωνική Συμφωνία;». 

   

  β) Ο Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε θέματα περιβάλλοντος, π. Δρ Ιωάννης Χρυσαυγής, με θέμα: «Φροντίζοντας για την Κτίση: Εκκλησίες & Κοινότητες». 

   

  γ) Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενεργειακών Κοινοτήτων Πολιτών Dirk Vansintjan, με θέμα: «Κλιματική Κρίση & Κοινωνία των Πολιτών: Η Ενεργειακή Μετάβαση σε Ενεργειακή Δημοκρατία». 

   

  δ) Η Υπεύθυνη Πολιτικής του WWF Ελλάδας, κα Θεοδότα Νάντσου, με θέμα: «Κλιματική Κρίση & Ηθική: Δικαιοσύνη & Υπευθυνότητα μεταξύ Ατόμων, Εθνών & Γενεών». 

   

  Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς και ο Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας, Παραρτήματος της ΟΑΚ, Αντώνης Καλογεράκης. 

   

  Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στα αγγλικά ζωντανά από το Κανάλι της ΟΑΚ στο YouTube μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq (επιλέγοντας την ένδειξη “Live” κατά την εναρκτήρια ώρα της εκδήλωσης). 

   

  Για παρακολούθηση της Ημερίδας με μετάφραση στα ελληνικά, η οποία είναι διαθέσιμη με την ευγενική υποστήριξη από τα «Ελληνικά Καλώδια Α.Ε.», μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://us02web.zoom.us/j/82095081349 με κωδικό (passcode): 2021 και επιλέγοντας στη συνέχεια: “Interpretation”. 

   


  Συνημμένα:

 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012