Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση της Πρυτανείας σχετικά με εκλογικές διαδικασίες στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

  • Συντάχθηκε 24-05-2013 09:53 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 24-05-2013 09:54

    Επισυνάπτεται ανακοίνωση σχετικά με εκλογικές διαδικασίες στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

    Συνημμένα:

  • Συντάχθηκε 28-05-2013 00:28 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Σχετικά με τα θέματα που αφορούν σε εκκρεμότητες διαδικασιών στη Σχολή Αρχιτεκτόνων, προς αποφυγήν δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων:

    1) Παρατίθεται η έκθεση της διενεργηθείσας διοικητικής έρευνας για τη διαδικασία εκλογής μέλους ΔΕΠ στο αντικείμενο "Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός". Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία αυτή η απόφαση του Πρύτανη ήταν, αποδεχόμενος τη σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου, η αναπομπή της διαδικασίας σε προηγούμενο στάδιο, ανεξάρτητα από τη βασιμότητα των υποβληθεισών ενστάσεων. Η περαιτέρω διερεύνηση των ενστάσεων κατέστη για το λόγο αυτό περιττή για την απόφαση επί της συγκεκριμένης διαδικασίας.

    2) Για τη διαδικασία εξέλιξης μέλους ΔΕΠ επισημαίνονται τα ακόλουθα:

    Η εισηγητική έκθεση απεστάλη από τον Καθ. κ. Τουρνικιώτη στον Πρόεδρο του Τμήματος Αν. Καθ. κ. Βαρουδάκη στις 13 Μαρτίου 2013. Η απόφαση για αναστολή των διαδικασιών μέχρι την εκδίκαση των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί, ελήφθη στις 16 Απριλίου 2013. Η εισηγητική δεν είχε πρωτοκολληθεί ούτε μέχρι εκείνη την ημερομηνία (παρότι είχε παρέλθει διάστημα πλέον του ενός μηνός), ούτε αργότερα, παρά μόνο την 22 Μαΐου 2013, μετά από την παραλαβή των εγγράφων των κ.κ. Τουρνικιώτη και Πετρίδου (τα οποία παρατίθενται, όπως επίσης και επόμενη επιστολή του Καθ. κ. Τουρνικιώτη ο οποίος δεν επιθυμεί να χαρακτηριστεί το έγγραφό του ως καταγγελία).

    3) Από τα παραπάνω, παρέχεται η ευχέρεια στον κάθε καλοπροαίρετο να βγάλει αβίαστα τα συμπεράσματά του.

    Τέλος, υπογραμμίζεται ότι δεν είναι στις προθέσεις της Πρυτανείας και δεν πρόκειται να ανοίξει αντιπαράθεση ανακοινώσεων με κανένα. Η Πρυτανεία έχει την υποχρέωση και την αρμοδιότητα να προστατεύσει τη νομιμότητα και θα το κάνει μέσω των θεσμοθετημένων οργάνων και διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012