Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Στεγαστικό επίδομα

 • 1
 • Συντάχθηκε 07-06-2015 15:30 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  Μέλη του συλλόγου φοιτητών συναντήθηκαν πρόσφατα με την Πρυτανεία και ζήτησαν να σταλεί το ένταλμα για επίδομα ενοικίου στον Επίτροπο. Η Πρυτανεία τους επισήμανε ότι η καταβολή του επιδόματος με αυτό τον τρόπο δεν διασφαλίζεται, καθώς ο Επίτροπος είχε ήδη απαντήσει αρνητικά την πρώτη φορά επιστρέφοντας το ένταλμα. Επιπρόσθετα, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις, καθώς ο Επίτροπος θα στείλει ερώτημα στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

  Η Πρυτανεία θεώρησε ότι ο καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος για να καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση θα ήταν μέσω ανταποδοτικών υποτροφιών. Για το λόγο αυτό έθεσε το θέμα προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση της Συγκλήτου στις 14/5/2015, αλλά η συζήτηση αναβλήθηκε λόγω παρέμβασης φοιτητών. Στη συνέχεια, η Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων επικοινώνησε με τους δικαιούχους στεγαστικού επιδόματος (τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά) προκειμένου να αποτυπωθεί η πρόθεση της πλειοψηφίας. Δεδομένων της αναβολής της συζήτησης στη Σύγκλητο και της χρονοβόρας διαδικασίας επικοινωνίας με τους δικαιούχους, η υλοποίηση των ανταποδοτικών υποτροφιών καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη, καθώς το εξάμηνο έχει ήδη ολοκληρωθεί και έχει αρχίσει η εξεταστική.

  Επομένως, ως μόνη λύση αυτή τη στιγμή απομένει η αποστολή του εντάλματος στον Επίτροπο ζητώντας ξανά να δοθεί η ενίσχυση με τη μορφή στεγαστικού επιδόματος. Η Οικονομική Υπηρεσία θα έρθει σε επαφή με τους δικαιούχους στην αρχή της επόμενης εβδομάδας για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

 • 1

Σύνδεση χρήστη

Εισάγετε εδώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπο.
Σύνδεση
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012