Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πρώην Πρωθυπουργός και Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή

 • 1
 • Συντάχθηκε 29-05-2017 12:52 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  Με τη γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

  Για το Πολυτεχνείο Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης οραματιζόταν ένα σύγχρονο, εξωστρεφές και αυτόνομο Πανεπιστήμιο, στα πρότυπα των καλύτερων Ιδρυμάτων του εξωτερικού. Η συμβολή του πρώην Πρωθυπουργού στην πρόοδο του Ιδρύματος και την ανάπτυξη των υποδομών του ήταν καθοριστική και διήρκησε από το έτος ιδρύσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης το 1977 μέχρι και σήμερα.

  Την 1η Αυγούστου 2014, τo Πολυτεχνείο Κρήτης απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση του Ιδρύματος, το Χρυσό Μετάλλιο, στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής συμβολής του στην ίδρυση και ανάπτυξη του Ιδρύματος.

  O Kωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές στον χώρο της πολιτικής. Η ενέργεια στο έργο του και το πάθος του για τη ζωή αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.


  Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης
  Καθηγ. Βασίλειος Β. Διγαλάκης

  Οι Αναπληρωτές Πρύτανη
  Καθηγ. Νικόλαος Π. Νικολαΐδης
  Καθηγ. Γεώργιος Ε. Σταυρουλάκης

 • 1

Σύνδεση χρήστη

Εισάγετε εδώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπο.
Σύνδεση
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012