Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

 • 1
 • Συντάχθηκε 11-10-2019 15:03 από Athenaki Dimitra Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>isc.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 11-10-2019 15:03

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου ξεκινά από την Δευτέρα 14/10/2019 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25/10/2019.

  Καλείστε να δηλώσετε τα μαθήματά έγκαιρα και μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο.

  Η δήλωση γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης: http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent δίνοντας το Όνομα χρήστη (username) και τον Κωδικό πρόσβασης (password) που έχετε ήδη αποκτήσει ως ενεργοί φοιτητές του Ιδρύματος από το Μηχανογραφικό Κέντρο.

  Μετά την επιτυχή αποστολή της δήλωσης θα λαμβάνετε στο ιδρυματικό email σας (username@isc.tuc.gr), αποδεικτικό δήλωσης. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε σημαίνει ότι δεν έχει καταχωρηθεί η δήλωσή σας και πρέπει να φροντίσετε να ολοκληρώσετε την αποστολή της. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι και τη λήξη της περιόδου δηλώσεων.

  Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι φοιτητές έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κάποιο μάθημα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στους ιστοχώρους μαθημάτων (eclass, courses, moodle, κλπ.) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο. Χωρίς την παραπάνω διαδικασία, οι φοιτητές δεν μπορούν να παραλάβουν συγγράμματα από τον Εύδοξο, ούτε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, ούτε να βαθμολογηθούν.

  Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών ή στη Γραμματεία της Σχολής σας.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάδοση του μηνύματος σε συμφοιτητές σας.

  Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012