Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τελική γραπτή εξέταση Εργαστηρίου Φυσικής Ι -Ακαδ.ετους 2019-20 – Σχολή ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 19-12-2019 12:05 από Stylianos Sfakiotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ssfakiotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Ανακοινώνεται ότι η τελική γραπτή εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής Ι για τους φοιτητές της Σχολής ΜΗΧΟΠ θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 09:00 -11.00 στις αίθουσες-αμφιθέατρα Μ4002, Μ5002 που βρίσκονται στο συγκρότημα της σχολής ΜΗΧΟΠ.

    Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση αυτή έχουν:

    Α) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του 1ου έτους και παλαιότερων ετών που παρακολούθησαν το τρέχον εξάμηνο το Εργαστήριο και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα πειράματα του προγράμματος κατά τον κανονισμό του εργαστηρίου. Την Παρασκευή 10/1/2020 θα εκδοθεί ανακοίνωση για τους φοιτητές που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη γραπτή εξέταση εργαστηρίου, λόγω μη προβιβάσιμου βαθμού ή/και απουσιών.

    Β) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες παλαιότερων ετών που είχαν παρακολουθήσει επιτυχώς τα πειράματα των εργαστηριών Φυσικής Ι, αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό εργαστηρίου.

    Στην εξέταση πρέπει να έχετε αριθμομηχανή τσέπης («κομπιουτεράκι»). Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων. Στο eClass του Εργαστηρίου Φυσικής Ι στην κατηγορία «Έγγραφα» έχει αναρτηθεί αρχείο με οδηγίες για την τελική εξέταση του εργαστηρίου.

    Οι εργαστηριακοί διδάσκοντες του

    Εργαστηρίου Φυσικής Ι της Σχολής ΜΗΧΟΠ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012