Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφή πρωτοετών και δευτεροετών φοιτητών στη Βιβλιοθήκη

 • 1
 • Συντάχθηκε 06-10-2021 11:52 από Ntaountaki Maria Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: maria<στο>library.tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: υπάλληλος.

  Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών για το ακ. έτος 2021-2022 στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (Βι.Κε.Π.) του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα ξεκινήσουν μετά την απόκτηση του αριθμού μητρώου τους από την αρμόδια υπηρεσία του Πολυτεχνείου Κρήτης.

  Οι δευτεροετείς φοιτητές που ήδη έχουν αριθμό μητρώου, μπορούν και αυτοί να εγγραφούν στη Βι.Κε.Π.

  Ο φοιτητής (πρωτοετής/δευτεροετής) πρέπει να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα προεγγραφής (https://opac.seab.gr/selfreg~S14*gre ). Η εγγραφή οριστικοποιείται(α) εφόσον ο φοιτητής παρακολουθήσει το σεμινάριο εκπαίδευσης που παρέχεται από τη Βι.Κε.Π. αναφορικά με την χρήση των συλλογών και πηγών της και (β) με την επίδειξη της ακαδημαϊκής του ταυτότητας (πάσο), στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού, στο ισόγειο του κτιρίου Δ1.

  Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου εκπαίδευσης, ο φοιτητής καλείται να επιλέξει την παρακολούθησή του, μία φορά, κατά τις παρακάτω αναφερόμενες ημέρες και ώρα: 

  Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 13:00. Το σεμινάριο θα διεξάγεται στον 1ο όροφο του κτιρίου Δ1 και διαρκεί περίπου σαράντα λεπτά. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη  13 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 12 Νοεμβρίου 2021.

  Κάρτα-μέλους Βι.Κε.Π.: Μετά την απόκτηση της ακαδημαϊκής ταυτότητας, ο φοιτητής παρακαλείται να επισκεφτεί τη Βι.Κε.Π. (κτίριο Δ1), ώστε η ακαδημαϊκή του ταυτότητα να γίνει και κάρτα-μέλους Βιβλιοθήκης.

  Από τη Βιβλιοθήκη

  Μαρία Νταουντάκη


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012