• Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις

Εγγραφές εισακτέων με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.), των Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων Σχολείων Κρατών- Μελών της Ε.Ε.

• Συντάχθηκε 01-09-2023 15:54 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

Η εγγραφή των υποψηφίων που εισάγονται με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών (Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.), των Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων Σχολείων Κρατών- Μελών της Ε.Ε. που εισάγονται στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έως και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.
    Η εγγραφή των εισαγομένων θα γίνεται κατόπιν αιτήσεως συνοδευόμενης από τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 3 της με αριθ. πρωτ. Φ.151/20049/2007/Β6/2007 Υ.Α. (272 Β’). Η αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη γραμματεία της οικείας σχολής, μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του ιδίου του επιτυχόντα ή του νόμιμα εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, είτε με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής.

Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων