Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μελέτη του Universidad de León για ερευνήτριες κι ερευνητές (έργο RE-EURECA PRO)

  • Συντάχθηκε 20-09-2023 11:00 από Virginia Alizioti Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: valizioti<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: συμβασιούχος. Άλλες ιδιότητες: υπάλληλος, εξ. συνεργάτης

    Από το Πανεπιστήμιο Universidad de León, μέλος των έργου RE-EURECA PRO για την έρευνα και καινοτομία στη βιώσιμη παραγωγή και κατανάλωση, στο οποίο έργο συμμετέχει και το Πολυτεχνείο Κρήτης, πραγματοποιείται έρευνα που απευθύνεται σε ερευνήτριες κι ερευνητές. Η πρόθεση είναι να γίνουν τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενός κοινού πλαισίου όσον αφορά στο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο EURECA-PRO.

    Συνεπώς, προσκαλούνται όλες οι ερευνήτριες κι ερευνητές, σε κάθε βαθμίδα, για συμμετοχή σε μια μελέτη σχετικά με την εξέλιξη της ερευνητικής σταδιοδρομίας από τη δική τους αντίληψη και εμπειρία.


    Η εργασία αποτελεί μέρος του έργου Horizon 2020 με τίτλο RE-EURECA-PRO που αφορά την ερευνητική διάσταση της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας EURECA-PRO.

    Σύνδεσμος της έρευνας: https://encuestas.unileon.es/index.php/126769?lang=en

    Σας ευχαριστούμε!

    Οι πληροφορίες σας είναι πραγματικά σημαντικές για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο όραμα που επιδιώκουν οι συμμαχίες Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων όσον αφορά την επαγγελματική ανάπτυξη των ερευνητριών κι ερευνητών.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012