Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχολή Μηχ.Ο.Π. - Βιομηχανικά Ορυκτά και Πετρώματα (ΜΟΠ 417) Εγγραφή στο Εργαστήριο

 • Συντάχθηκε 04-10-2023 12:35 από Georgios Triantafyllou Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: gtriantafyllou<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ

  Καλησπέρα σας,

  Οι εγγραφές στο Εργαστήριο του μαθήματος Βιομηχανικά Ορυκτά και Πετρώματα (ΜΟΠ 417 Σχολή Μηχ.Ο.Π.), θα πραγματοποιηθούν στο Χαρτοφυλάκιο του μαθήματος στην πλατφόρμα του eclass. Όσοι φοιτητές πρόκειται να δηλώσουν το μάθημα στο φοιτητολόγιο το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, παρακαλούνται να εγγραφούν και ως χρήστες του μαθήματος στην πλατφόρμα του eclass. Το μάθημα μπορούν να δηλώσουν οι φοιτητές του 7ου εξαμήμου που θα επιλέξουν το Β' Κύκλο Σπουδών αλλά και ως κατ' επιλογή φοιτητές του 9ου εξαμήνου που βρίσκονται στον Α' Κύκλο Σπουδών.

  Στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών" υπάρχουν οι ομάδες των Εργαστηρίων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του εξαμήνου, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή. Οι φοιτητές του 7ου εξαμήνου μπορούν να γραφτούν και στις δυο ομάδες, ενώ εκείνοι του 9ου μόνο στην Ομάδα Χρηστών 1.

  Η πρώτη εισαγωγική θεωρητική διάλεξη στα πλαίσια του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/10/2022 στην αίθουσα Μ1. 213 της Σχολής (Αίθουσα Μικροσκοπίων) από 17:00 έως 19:00 και θα είναι κοινή και υποχρεωτική στην παρακολούθηση και για τις δυο ομάδες.

  Καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία.

  Οι Υπεύθυνοι του Εργ.,

  Δρ. Γ. Τριανταφύλλου

  Δρ. Π. Μακρή


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012