Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • ΕURECA-PRO
  • Re-EURECA PRO Project Week στο Πολυτεχνείο Κρήτης-Καινοτόμες ιδέες για βιώσιμες λύσεις

Re-EURECA PRO Project Week στο Πολυτεχνείο Κρήτης-Καινοτόμες ιδέες για βιώσιμες λύσεις

  • Συντάχθηκε 05-10-2023 12:55 από Stavroula Tsakaneli Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: stsakaneli<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: alumni συμβασιούχος. Άλλες ιδιότητες: συμβασιούχος, υπάλληλος, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΗΜΜΥ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ

    Τόπος:
    Έναρξη: 11/10/2023 09:30
    Λήξη: 13/10/2023 13:30

    Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου για την καινοτομία και έρευνα στη βιώσιμη παραγωγή και κατανάλωση RE-EURECA PRO, με επιστημονικά υπεύθυνο του Καθηγητή και Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Μιχαήλ Ζερβάκη, διοργανώνεται τριήμερο ανοιχτό για συμμετοχή σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες με τίτλο “The Re-EURECA PRO Project Week at the Technical University of Crete - Καινοτόμες ιδέες για βιώσιμες λύσεις”.

    To Re-Eureca PRO Project Week πραγματοποιείται σε καθένα από τα επτά ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην υλοποίηση του έργου. Στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στις 11-12-13 Οκτωβρίου 2023.

    Στόχος είναι η συμμετοχή και συνεργασία φοιτητών και φοιτητριών που, σε τρεις ημέρες δημιουργικότητας κι ευρηματικότητας, θα προτείνουν ιδέες και λύσεις σε θεματικές βιώσιμης παραγωγής και κατανάλωσης.

    Με την ολοκλήρωση του τριημέρου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

    Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλες τις φοιτήτριες και τους φοιτητές, ανεξάρτητα από πανεπιστήμιο, αρκεί να βρίσκονται στα Χανιά τις ημέρες του Project Week (11-12-13 Οκτωβρίου 2023).


    Σύνδεσμος εκδήλωσης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012