Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ομιλία από τον κο Βαγγέλη Κατσικάρο - Αγορά Εργασίας στην Τεχνολογία της Πληροφορίας (IT)

  • Συντάχθηκε 05-10-2023 13:49 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 05-10-2023 13:52

    Τόπος: Λ - Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ, 141Π-98
    Έναρξη: 10/10/2023 14:00
    Λήξη: 10/10/2023 15:30

     

    Τίτλος

    Αγορά Εργασίας στην Τεχνολογία της Πληροφορίας (IT)

     

    Περίληψη

    Η αγορά εργασίας είναι αρκετά αδιαφανής. Τί πρέπει να γνωρίζει και πώς μπορεί να προετοιμαστεί βέλτιστα ένας φοιτητής/τρια μηχανικός πληροφορικής για τις πρώτες επαγγελματικές του επιλογές; Θα αναλυθούν μισθολογικές τάσεις στην αγορά εργασίας, τόσο γενικά όσο ειδικά για την πληροφορική. Επίσης θα παρουσιαστούν χρήσιμα βήματα που μπορούν γίνουν κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών. Τέλος θα συζητηθεί η αναζήτηση της "πρώτης δουλειάς" ώστε η διαδικασία να γίνει λιγότερο αγχωτική. Ο ομιλητής θα είναι χαρούμενος αν οι φοιτητές/τριες ακούσουν ιδέες που θα φανούν χρήσιμες στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

     

    Σύντομο βιογραφικό

    Ο Βαγγέλης Κατσικάρος εργάζεται ως Head of Infrastructure στην Αγγλική εταιρεία Adzuna. Έχει ασχοληθεί με web crawling, database management, και backend συστήματα για πολλά χρόνια. Κυρίως τον ενδιαφέρουν και προσπαθεί να λύσει θέματα απόδοσης και αξιοπιστίας συστημάτων.

     

    Σύνδεσμος εκδήλωσης

     

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012