Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ημερίδα για την κυκλική οικονομία σε περιοχές δίκαιης μετάβασης

  • Συντάχθηκε 26-10-2023 13:38 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Τόπος: ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (ΚΑΜ) - Ενετικό Λιμάνι Χανίων
    Έναρξη: 27/10/2023 18:00
    Λήξη: 27/10/2023 22:00

    Εκδήλωση και συζήτηση ανοιχτή στο κοινό με θέμα την προώθηση και το ρόλο της κυκλικής οικονομίας σε περιοχές δίκαιης μετάβασης διοργανώνεται την Παρασκευή 27 Οκτώβρη και ώρα 18:00, στο κτήριο του ΚΑΜ – Μεγάλο Αρσενάλι στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

    Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του έργου "Promoting circular economy in just transition regions" (https://hsce.gr/justcircular) του ευρωπαϊκού προγράμματος EUTeens4Green, που απευθύνεται ειδικά σε νέους έως 24 ετών στις περιοχές δίκαιης μετάβασης της ΕΕ. Το έργο συντονίζεται από την Δήμητρα Μοσχογιάννη, φοιτήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, και την Παυλίνα Σαραλίδου, φοιτήτρια της Νομικής Σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

    Καλεσμένοι ομιλητές είναι καταξιωμένοι ερευνητές, καθηγητές και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της κυκλικής οικονομίας από όλη την Ελλάδα.


    Σύνδεσμος εκδήλωσης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012