Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Νέοι κύκλοι δωρεάν σεμιναρίων πάνω σε θέματα καινοτομίας γνωστικών αντικειμένων αιχμής

  • Συντάχθηκε 30-10-2023 11:42 από Chrysovalanti Daponta Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: cdaponta<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης, στο πλαίσιο της υποστήριξης και της εξειδικευμένης κατάρτισης των μελών της ακαδημαϊκής του κοινότητας (προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές, κ.ά.), πάνω σε γνωστικά αντικείμενα αιχμής, διοργανώνει δωρεάν Workshops σύντομης διάρκειας, το μήνα Νοέμβριο του τρέχοντος έτους 2023, στα κάτωθι γνωστικά αντικείμενα:

    • Βιομηχανία 4.0,

    • Νέες Τεχνολογίες και Πολεοδομικός Σχεδιασμός,

    • Τεχνολογίες VR.

    Αρμόδιοι Καθηγητές: Αν. Καθηγητής Γ. Αραμπατζής, Επ. Καθ. Β. Γεροπάντα, Καθ. Κ. Α. Ουγγρίνης.

    Δομή Workshop

    Τα Workshops περιλαμβάνουν ανοικτές συζητήσεις, ομαδικά θέματα, διαλέξεις, προετοιμασία και υποβοήθηση συμμετοχής σε διαγωνισμούς, επισκέψεις, κ.λπ. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

    Διαθέσιμες Χρονικές Περίοδοι Παρακολούθησης

    Όλα τα παραπάνω Workshops θα πραγματοποιηθούν το μήνα Νοέμβριο του τρέχοντος έτους 2023.

    Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε για την αποστολή e-mail στο cdaponta@tuc.gr, μέχρι τις 06/11/2023 και ώρα 14:00, αναφέροντας το όνομα, την ιδιότητα (προπτυχιακός/μεταπτυχιακός φοιτητής/τρια, σχολή ΠΚ, Α.Μ) και το/τα workshop ενδιαφέροντος.

    Οι παραπάνω δράσεις υποστηρίζονται από την Πράξη "Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προιόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης”, με κωδικό ΟΠΣ 5161068 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθ. Παναγιώτη Παρτσινέβελο.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012