Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Αξιολόγηση Διδακτικού Έργου για το χειμερινό εξάμηνο, με το νέο Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΟΔΙΠ

  • Συντάχθηκε 06-12-2023 12:26 από Vice Rector Academics TUC Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vice-rector-academic<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: -.

    Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας,

    είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της λειτουργίας του νέου πληροφοριακού συστήματος της ΜΟΔΙΠ, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός και Υποστήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης», του Ε. Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση. Το νέο πληροφοριακό σύστημα μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα συμπλήρωσης ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων αξιολόγησης μαθημάτων ανώνυμα από τους συμμετέχοντες φοιτητές σε κάθε μάθημα.

    Η εν λόγω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 4/12/2023 έως 17/12/2023 για όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου

    Για να συμπληρωθεί και να υποβληθεί η φόρμα αξιολόγησης για κάποιο μάθημα, θα σταλούν προς όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές με αυτοματοποιημένα emails από το σύστημα, σχετικές οδηγίες και τυχαιοποιημένα tokens μιας χρήσης. Κάθε φοιτητής θα λάβει ένα ξεχωριστό email για κάθε δηλωμένο μάθημά του. Στις λίγες περιπτώσεις συνδιδασκαλίας μαθήματος, θα συμπληρωθεί διαφορετικό ερωτηματολόγιο για κάθε διδάσκοντα. 

    Παρακαλούνται οι φοιτητές μας να ελέγχουν τα ιδρυματικά τους email όπου θα  αποστέλλονται τα tokens και όλη η σχετική πληροφορία.

    Η διαδικασία αξιολόγησης μαθημάτων είναι απολύτως ανώνυμη, καθώς δεν διατηρούνται στοιχεία συσχέτισης των tokens και των φοιτητών, ούτε διατηρούνται άλλα στοιχεία ταυτοποίησης, που να επιτρέπουν την αποκάλυψη της ταυτότητας του φοιτητή. Κάθε token μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και μόνο για το μάθημα στο οποίο αντιστοιχεί, πάντα εντός της χρονικής περιόδου αξιολόγησης. Οι διδάσκοντες δεν έχουν πρόσβαση σε μεμονωμένες αξιολογήσεις και δεν μετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία αξιολόγησης.

    Καλούμε όλους τους φοιτητές να ανταποκριθούν στη νέα αυτή υπηρεσία και να λάβουν μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων που παρακολούθησαν, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση του παρεχόμενου διδακτικού έργου.

    Προσβλέπουμε και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση και συνεργασία σας

    Με εκτίμηση,

    Φώτιος Δ. Κανέλλος

    Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας  

    Πολυτεχνείο Κρήτης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012