Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Παράταση έως 12 Ιανουαρίου 2024 της Αξιολόγησης Διδακτικού Έργου για το χειμερινό εξάμηνο

  • Συντάχθηκε 23-12-2023 18:34 από Vice Rector Academics TUC Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vice-rector-academic<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: -.

    Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας,

    σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση στη διαδικασία Αξιολόγησης Διδακτικού Έργου για το χειμερινό εξάμηνο, με το νέο Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΟΔΙΠ,  έως και 12 Ιανουαρίου 2024.

    Επειδή η εν λόγω διαδικασία πραγματοποιείται για 1η φορά στο σύνολο των μαθημάτων και παρατηρήθηκε μειωμένη συμμετοχή από τους φοιτητές κρίθηκε σκόπιμη η παράταση της Αξιολόγησης του Διδακτικού Έργου.  

    Επισημαίνεται ότι η  διαδικασία αξιολόγησης είναι απολύτως ανώνυμη, καθώς δεν διατηρούνται στοιχεία συσχέτισης των tokens και των φοιτητών, ούτε διατηρούνται άλλα στοιχεία ταυτοποίησης, που να επιτρέπουν την αποκάλυψη της ταυτότητας του φοιτητή.

    Παρακαλούνται οι φοιτητές μας να ελέγξουν τα ιδρυματικά τους email όπου τους έχουν αποσταλεί τα tokens και όλη η σχετική πληροφορία.

    Κάθε token μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και μόνο για το μάθημα στο οποίο αντιστοιχεί, πάντα εντός της χρονικής περιόδου αξιολόγησης.

    Οι διδάσκοντες δεν έχουν πρόσβαση σε μεμονωμένες αξιολογήσεις και δεν μετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία αξιολόγησης.

    Καλούμε όλους τους φοιτητές  να λάβουν μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων που παρακολούθησαν,  συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση του παρεχόμενου διδακτικού έργου, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση με κάποιον άλλο τρόπο.

    Προσβλέπουμε και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση και συνεργασία σας και σας ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. 


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012