Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου Σχολής ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 23-02-2024 16:24 από Michail Galetakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mgaletakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

    Οι διαλέξεις θεωρίας των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων  θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26/2 με εξ αποστάσεως διδασκαλία  σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο που ανακοινώθηκε και τη σχετική απόφαση της συγκλήτου. Τα εργαστήρια των μαθημάτων θα ξεκινήσουν μόλις επιστρέψουμε στην δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

    Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να φροντίσουν να δημιουργηθεί ο κατάλληλος σύνδεσμος zoom στο αντίστοιχο μάθημα στην πλατφόρμα eclass για να παρακολουθήσουν οι φοιτητές τις διαλέξεις. Από την πλατφόρμα eclass θα γίνονται και οι σχετικές ανακοινώσεις προς τους φοιτητές.

    Οι φοιτητές της Σχολής θα πρέπει να εγγραφούν στα μαθήματά τους στο eclass και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των διδασκόντων.

    Τα μαθήματα τα οποία θα δοθούν από έκτακτο προσωπικό (εντεταλμένοι διδάσκοντες) θα ξεκινήσουν να διδάσκονται μόλις οριστικοποιηθεί η επιλογή του διδάσκοντα (θα υπάρξει σύντομα σχετική ανακοίνωση).

    Εύχομαι καλή αρχή στο εαρινό εξάμηνο και σύντομα να επανέλθουμε στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, στις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήριά μας.

    Ο Κοσμήτορας της Σχολής

    Καθ. Μιχάλης Γαλετάκης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012