Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συμμετοχή Πολυτεχνείου Κρήτης σε εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού | 10-03-2024 | Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ)

 • Συντάχθηκε 06-03-2024 14:20 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Χανίων την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ).

  Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Ένωσης Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Χανίων με σκοπό την ορθή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών πριν την τελική επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων.

  Την παρουσίαση των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης θα κάνει ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας Αν. Καθηγητής Φώτιος Κανέλλος.

  Θα παρουσιαστούν, επίσης, οι Σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης με εισηγητές τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγητή Γεώργιο Κοσιώρη και τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών Καθηγητή Εμμανουήλ Στρατάκη.

  Τέλος, ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας κ. Στράτος Στρατηγάκης θα παρουσιάσει το σύνολο των επιλογών σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές των πανεπιστημιακών σχολών και τμημάτων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και το ισχύον εξεταστικό σύστημα εισαγωγής.

  Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

  Ώρα προσέλευσης 9:45


  Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012