Συντάχθηκε 22-11-2025 21:16
από Nefeli Mitrou
Email συντάκτη:
nmitrou<στο>tuc.gr
Ενημερώθηκε:
-
Ιδιότητα: προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ.
Καλησπέρα,
Αυτή τη Δευτέρα φεύγω από τα Χανιά και μετακομίζω στην Κομοτηνή,λόγω αυτού δεν μπορώ να πάρω μαζί τα φοιτητικά μου έπιπλα καθώς δεν χωράνε στο πατρικό μου σπίτι. Τα μόνα που μου έχουν μείνει είναι ένα κρεβάτι και μια καρέκλα γραφείου. Οι τιμές είναι τυπικές και συζητήσιμες σε λογικά πλαίσια. Ο χώρος παραλαβής είναι κοντά στην πλατεία Κατσαμπά στη Χαλέπα. Υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί το κρεβάτι και έχουν κρατηθεί τα εγχειρίδια και τα κλειδιά για την αποσυναρμολόγηση του. Λόγω στενού χρονικού περιθωρίου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι το απόγευμα της αυριανής Κυριακής
- Κρεβάτι στα 80€ με διαστάσεις σκελετού : 1,65m Χ 2,06 m, για να γνωρίζεται αν χωράει στον χώρο σας. Δίνεται μαζί με το στρώμα,το οποίο είναι από το κατάστημα JYSK και είναι πολύ άνετο και μαλακό.Το μόνο αρνητικό που έχει λόγω της μεταλλικής κατασκευής του είναι ότι κάνει λίγο θόρυβο. Θα δωθεί μαζί με τους 2 αποθηκευτικούς γκρί υφασμάτινους χώρους για κάτω από το κρεβάτι.
- Λευκή καρέκλα γραφείου στα 10€ . Στο κάθισμα και στην πλάτη έχει κάλυμμα που μπαίνει στο πλυντήριο. Το κάλυμμα της πλάτης μετά απο κάποιες πλύσεις σε λάθος θερμοκρασία
Τηλέφωνο επικοινωνίας :6943884795