Συντάχθηκε 07-10-2026 13:16
από Evangelia Krasadaki
Email συντάκτη:
ekrasadaki<στο>tuc.gr
Ενημερώθηκε:
-
Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.
Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης (ΚΕΔΙΜΑ) του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Φοιτητοκεντρικές στρατηγικές με αφορμή τη Μελέτη του Πανεπιστημίου Πατρών για την επιμήκυνση και εγκατάλειψη των σπουδών», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026 | Ώρα: 12:30-14:00.
Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Θανάσης Καραλής, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Συντονιστής του ΚΕΔΙΜΑ του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ομιλητής θα παρουσιάσει ευρήματα από δύο πρόσφατες έρευνες του Πανεπιστημίου Πατρών και θα αναδείξει προτάσεις πολιτικής που βασίζονται σε φοιτητοκεντρικές στρατηγικές για το φαινόμενο της επιμήκυνσης και εγκατάλειψης των σπουδών.
Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και σε όλους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες προκλήσεις της διδασκαλίας και της μάθησης στην ανώτατη εκπαίδευση.
Επισυνάπτεται η αφίσα και η πρόσκληση της ημερίδας.
Σύνδεσμος ZOOM: tuc-gr.zoom.us/j/93165795587 (Meeting ID: 931 6579 5587 Passcode: 968964)
Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί. Το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στις ιστοσελίδες του Πολυτεχνείου Κρήτης και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την πολιτική του Ιδρύματος μπορείτε να δείτε www.tuc.gr/index.php
Με εκτίμηση
Ε. Κρασαδάκη