Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

3ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Χημικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος | 4-8 Σεπτεμβρίου 2024 | Ρέθυμνο, Κρήτη

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Χημικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος (SUSTENG 2024) θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο μεταξύ 4 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, τόσο με φυσική, όσο και με εικονική, παρουσία.

Το SUSTENG 2024 συνδιοργανώνεται από το Εργαστήριο Σχεδιασμού Περιβαλλοντικών Διεργασιών (DEPLab) του Πολυτεχνείου Κρήτης και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο Καθ. Πέτρος Γκίκας, Διευθυντής του DEPLab της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ).

 

Πρόσκληση για υποβολή περιλήψεων

Για την υποβολή περιλήψεων στο SUSTENG 2024, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.susteng2024.tuc.gr/en/submission/abstracts/full-papers

 

Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων είναι η 10η Μαΐου 2024.

Μετά το συνέδριο, όλες οι περιλήψεις/εργασίες θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά SUSTENG 2024 με αριθμό ISBN, ενώ επιλεγμένα άρθρα θα δημοσιευθούν σε τουλάχιστον δύο Special Issues σε επιστημονικά περιοδικά υψηλού IF (περισσότερα στοιχεία θα δοθούν σύντομα).

 

Πληροφορίες Συνεδρίου

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου  SUSTENG 2024 ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο secretariat.susteng<στο>tuc.gr 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012