Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Βραβείο Διδακτικού Έργου μέλους Ε.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π. 2015

 

To Βραβείο Διδακτικού Έργου μέλους Ε.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π. 2015 απονεμήθηκε  στην κα. Anne McKay, μέλος Ε.E.Π. του Ιδρύματος σε αναγνώριση του διδακτικού της έργου. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις 4/12/2015, κατά την τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό της κας McKay. 

Η Anne McKay έχει λάβει το Bachelor of Arts στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία και το Master of Arts στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία από το πανεπιστήμιο McMaster του Καναδά. Διδάσκει Αγγλικά ως Ξένη Γλώσσα στην Ελλάδα για τριάντα χρόνια, δεκαεννέα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Τα ενδιαφέροντα και οι επαγγελματικές δραστηριότητές της εστιάζουν στο χώρο της αυτόνομης γλωσσικής μάθησης και ειδικότερα στο πεδίο της σχεδίασης υλικού και τη χρήση Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στη διδασκαλία Αγγλικών για Ειδικού Σκοπούς. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Πολυτεχνείο Κρήτης  έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του Γλωσσικού Κέντρου.  

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012