Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Βραβείο Εργαστηριακού Διδακτικού Έργου μέλους Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π. 2015

 

Το Βραβείο Εργαστηριακού Διδακτικού Έργου μέλους Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π. 2015 απονεμήθηκε στον κ. Εμμανουήλ Βαρουχάκη μέλος Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος σε αναγνώριση του εργαστηριακού διδακτικού του έργου. 

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις 4/12/2015, κατά την τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του κ. Βαρουχάκη. 

Ο Δρ. Εμμανουήλ Βαρουχάκης γεννήθηκε στη Κίσσαμο Χανίων, είναι απόφοιτος του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Newcastle της Μεγάλης Βρετανίας και κάτοχος ΜΔΕ και Διδακτορικού Διπλώματος από το Πολυτεχνείο Κρήτης στον τομέα της γεωστατιστικής ανάλυσης υδατικών πόρων. Ο Δρ. Εμμανουήλ Βαρουχάκης  είναι μέλος ΕΔΙΠ της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος-Εργαστήριο Γεωπεριβαλλοντικής Μηχανικής και επιτελεί εργαστηριακό και διδακτικό έργο στους τομείς της Υδραυλικής, Ανάλυσης Επικινδυνότητας και Γεωστατιστικής. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, έχει συμμετάσχει σε διεθνή και εθνικά ερευνητικά προγράμματα, ενώ πρόσφατα βραβεύθηκε από τη Διεθνή Ένωση Μαθηματικών Γεωεπιστημών (International Association of Mathematical Geosciences) για την έρευνα του στην κατηγορία «Έρευνα Φυσικών Πόρων».

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012