Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διεθνές Συνέδριο “International Conference for Unmanned Aircraft Systems (ICUAS 2024)” | Χανιά | 4-7 Ιουνίου 2024

Το Διεθνές Συνέδριο International Conference for Unmanned Aircraft Systems (ICUAS 2024), πραγματοποιήθηκε από 4 έως 7 Ιουνίου 2024 στα Χανιά, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογειακής (ΚΑΜ), υπό την αιγίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, με την τεχνική χορηγία της IEEE Control Systems Society, της IEEE Robotics and Automation Society του Mediterranean Control Association και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ICUAS 2024, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 250 σύνεδροι απ’ όλο τον κόσμο, διεξήχθησαν 4 συνεδριάσεις ολομέλειας, 25 παράλληλες τεχνικές συνεδριάσεις, 5 προσκεκλημένες συνεδριάσεις, 2 συνεδριάσεις αφίσας και 2 συνεδριάσεις για το βραβείο καλύτερης εργασίας.

Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Νικόλαος Τσουρβελούδης της Σχολής Μηχανικών Παραγωγης και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου ICUAS 2024: https://uasconferences.com/2024_icuas/

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012