Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ ο πρώην Αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Δρ. Χρήστος Σκιαδάς

Ο Δρ. Χρήστος Σκιαδάς, πρώην μέλος ΔΕΠ της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και πρώην Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Ο Δρ. Χρήστος Σκιαδάς αφυπηρέτησε 31/08/2012, έχοντας διατελέσει Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης τη διετία 1997-1999. Είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός και Διδάκτορας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στην Τελετή Αναγόρευσης, που πραγματοποιήθηκε στο  Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επιστημών Υγείας στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, ο Δρ. Χρήστος Σκιαδάς εκφώνησε ομιλία με θέμα: «Στοχαστικά μοντέλα προσομοίωσης του πληθυσμού της χώρας».

 

Mπορείτε να δείτε το Βιογραφικό του Δρ. Χρήστου Σκιαδά και την Πρόσκληση της Τελετής Αναγόρευσης στους παρακάτω συνδέσμους:

Βιογραφικό Δρ. Χρήστου Σκιαδά

Πρόσκληση Τελετής Αναγόρευσης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012