Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

EURECA-PRO: Επίσκεψη του Πανεπιστημίου της Λωρραίνης | 26.06.2024, 11:00

Γνωριμία με το Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης!

Το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο European University on Responsible Consumption and Production (EURECA-PRO) προσκαλούν όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας σε μια ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης στο Nancy της Γαλλίας, ένα από τα 9 πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO.

H συνάντηση-παρουσίαση έχει στόχο να ενημερώσει τους φοιτητές, ερευνητές, μέλη ΔΕΠ και γενικά το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης για τα διαφορετικά προγράμματα σπουδών, σχολές, εργαστήρια που υπάρχουν και τις δυνατότητες κινητικότητας για σπουδές και έρευνα που προσφέρει η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, στην Αγγλική γλώσσα, από κλιμάκιο καθηγητών και στελεχών του Πανεπιστημίου της Λωρραίνης που θα μας επισκεφθεί στα Χανιά την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, 11:00-13:00 στην αίθουσα K2.A1 «Παναγιώτης Μανωλόπουλος» (κίτρινα κτίρια Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ) στην Πολυτεχνειούπολη!

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει δύο τμήματα:

  • 11:00-12:00 Παρουσίαση κυρίως προς φοιτητές όλων των κύκλων

  • 12:00-13:00 Παρουσίαση κυρίως προς το ακαδημαϊκό προσωπικό

H πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλη την Πολυτεχνική κοινότητα!

Update: Θα υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής στον σύνδεσμο https://tuc-gr.zoom.us/j/95675716380?pwd=AgEHYhyD5GIDF0r7SEkUtd8haG0qba.1, καθώς και ζωντανή μετάδοση στην επίσημη TUC facebook σελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή προγραμματισμό επιμέρους συναντήσεων, επικοινωνήστε με την ομάδα EURECA-PRO TUC στο eureca-pro<στο>tuc.gr.
 


Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί, θα μεταδοθεί ζωντανά και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στις ιστοσελίδες και στα επίσημα κανάλια του Πολυτεχνείου Κρήτης και του EURECA-PRO και η εκδήλωση θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε δελτία τύπου και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012