Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Γραφείο Διασύνδεσης: Δράση Συμβουλευτικής για το Μηχανογραφικό 2024

Είσαι υποψήφιος φοιτητής, συμπληρώνεις μηχανογραφικό και σε ενδιαφέρουν τα αντικείμενα Μηχανικού;

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, υλοποιεί δράση συμβουλευτικής και ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2024 των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024.

Η συγκεκριμένη δράση, αφορά στην ενημέρωση αποκλειστικά των επιστημονικών αντικειμένων τα οποία προσφέρει το Πολυτεχνείο Κρήτης με τις πέντε (5) Σχολές Μηχανικών στο σύνολο των έξι (6) ειδικοτήτων του, καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων του ανά Σχολή.

Το Γραφείο Διασύνδεσης θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών και φοιτητριών για τα Προγράμματα Σπουδών των Σχολών και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά τις ώρες 11.00–14.00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Η ενημέρωση θα προσφέρεται όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης του Γραφείου Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας #Θέλω_να_σπουδάσω_στο_ΠολυτεχνείοΚρήτης, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς του Πολυτεχνείου Κρήτης προς τους υποψήφιους νέους Μηχανικούς.

Γνωρίστε τις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης και τις 6 ειδικότητες Μηχανικού μέσα απο το micro-site meet.tuc.gr!

Παρακολουθήστε την διαδικτυακή εκδήλωση «Γνωριμία με το Πολυτεχνείο Κρήτης», που θα ανακοινωθεί σύντομα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας, τηλ. 28210 37331, email: career-center<στο>tuc.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012